Teknik

Her beskrives de mere tekniske aspekter af Humanise Editor...

Systemarkitektur

Humanise Editor bygger på en lang række anden software. Nederst ligger operativsystemet (styresystemet) der kan være næsten hvad som helst. Dernæst kommer webserveren og databasen. Ovenpå webserveren kører PHP der er det programmeringssprog systemet er skrevet i. Først herefter begynder Humanise Editor.

Systemet har en grundlæggende kerne af funktionalitet (Foundation) der deles på tværs af hele systemet. Oven på kernen ligger to skarpt adskilte zoner: Den offentlige zone og den beskyttede zone.

Om Humanise

Vores focus er på brugeroplevelse og design. Vi leder altid efter den mest enkle og essentielle løsning. Vi tror på at maskinen skal arbejde for mennesket. Vi mener at viden bør være fri og tilgængelig for alle. Vi håber du er enig :-)

Mere om Humanise »

Kontakt

Jonas Brinkmann Munk

jonasmunk@mac.com · +45 28 77 63 65

Kenni Graversen

gr@versen.dk · +45 22 48 61 53

hand