Udgivelser

Version 0.1.0

Udgivet 30. maj 2005

• Hardware
    Mulighed for eksport til komma-separeret fil
    Mulighed for oversigt over alle enheder med personer tilknyttet

Version 0.0.5

Udgivet 1. april 2005

• Generelt:
    Rettelse af fejl hvor telefonnumre ikke kunne oprettes/opdateres hvis systemet kører på en Oracle-database.
    Ny caching af brugergrænsefladen der give dramatisk øget hastighed hvor det bliver anvendt.
    Navn på bruger i browservinduets titelbar.
  • Hardware:
    Udskrift af liste, Serienummer i udvidet liste, Luk-knap på oversigt over hardwareenhed.
    Hurtigere hierarki over lokationer.
  • Vidensbase
    Nyt ikon.
    Søgning.
    Hurtigere hierarki over informationsemner.

Version 0.0.4

Udgivet 19. november 2004

• Speciel fokus på performanceoptimering.
  • Videnbase:
    Nyt værktøj. Endnu kun med internetadresser.
  • Har rettet fejl hvor der i sjældne tilfælde kan opstå, inkonsistens i objekt-cachen.

Version 0.0.3

Udgivet 26. september 2004

• Hardware:
    Forbedret oprettelse af mange enheder
  • Indstillinger:
    Værktøjet virker nu. Endnu meget simpelt.
  • Beskeder:
    Værktøjet virker nu. Endnu meget simpelt.
  • Hardware:
    Har rettet fejl hvor Flyttevognen ikke virkede.
  • Generelt:
    Har rettet fejl hvor autentificering mod LDAP-servere fejlede hvis en fundet bruger ikke har sat et kodeord.

Version 0.0.2

Udgivet 13. juli 2004

• Generelt:
    Bedre fritekssøgning.
    Autenticering mod LDAP-servere!
    Caching af ofte brugte objekter hvilket giver dramatisk øgning af hastighed.
    Hurtigere brugergrænseflade.
    Lavere hukommelsesforbrug
    Engelsk og dansk lokalisering af grundsystemet
  • Software:
    Man kan nu tilknytte internetadresser til softwaretitler.
    Bedre fritekssøgning, man kan nu også søge på firma.
    Listevisningen viser nu antallet af hhv. titler, versioner, licensnumre og lagringsmedier
    Man kan nu klikke frem og tilbage mellem oversigten over en softwareversion og et lagringsmedie
    Listen over lagringsmedier viser nu indeholdet af software
    Ved oprettelse af nyt lagringsmedie tildeles nu det første ledige numeriske id
  • Hardware:
    Man kan nu oprette flere enheder på samme tid (endnu meget simpelt)
    Ved valg af en hardwareenhed vises nu først et overbliksbillede
    Man kan nu oprette hardwaregarantier
    Listen over hardware viser nu om den enkelte enhed har tilknyttet personer og garantier
  • Adressebog:
    Man kan nu tilknytte postadresser, telefonnumre, e-postadresser og internetadresser til organisationer.
  • Start:
    Engelsk og dansk lokalisering
  • Generelt:
    Systemet kan nu hente mere end 500 objekter af gangen.
  • Software:
    Fixed: Deleting objects may cause problems. Only a caching problem, does not corrupt internal integrity.
    Fixed problem where updating license did not reflect in the view of the version.
    Fixed problem where updating version did not reflect in the view of the title.
    Fixed problem where deleting a version did not return to the corresponding title.
  • Filer:
    Rettet: Filer vises ikke i alfabetisk orden på alle platforme.
    Rettet: Antal af filer en inklusiv skjulte filer og afspejler ikke det viste antal.

Version 0.0.1

Udgivet 20. april 2004

• File tool
  • Logging
  • Localized start tool
  • Simple publishing
  • Fixed error in "Hardware" where changing the producer of a model didn't work
  • Many minor errors have been fixed

Om Humanise

Vores focus er på brugeroplevelse og design. Vi leder altid efter den mest enkle og essentielle løsning. Vi tror på at maskinen skal arbejde for mennesket. Vi mener at viden bør være fri og tilgængelig for alle. Vi håber du er enig :-)

Mere om Humanise »

Kontakt

Jonas Brinkmann Munk

jonasmunk@mac.com · +45 28 77 63 65

Kenni Graversen

gr@versen.dk · +45 22 48 61 53

hand